Пропустити навігацію

Виїзні прийоми до пенсіонерів за домашньою адресою

Головне правило у діяльності Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області – не залишати без уваги жодної людини з числа тих, хто звертається до органів Пенсійного фонду за послугами.
 
І навіть, якщо людина неспроможна особисто прийти на прийом, вона ці послуги отримає обов’язково! Реалізувати ці можливості дає прийом на віддалених робочих місцях та відвідування осіб з особливими потребами за місцем проживання.
 
На цьому тижні головний спеціаліст відділу обслуговування громадян №2 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Світлана Кравець здійснила два виїзні прийоми до пенсіонерів за домашньою адресою.
 
Громадяни звернулися з пенсійних питань і з вдячністю сприйняли візит фахівця Пенсійного фонду, адже їм не довелося вирішувати складне, як для них питання, – дістатися до сервісного центру.
 
Світлана Володимирівна оформила всі необхідні документи та, користуючись нагодою, поінформувала, що нині органи Пенсійного фонду України працюють за екстериторіальним принципом і громадяни можуть звернутися до будь-якого сервісного центру зі своїми питаннями, незалежно від реєстрації та місця проживання.
 
437128559 816260023871668 4423079494846935660 n 225x300 - Виїзні прийоми до пенсіонерів за домашньою адресою
background Layer 1