Пропустити навігацію

Робоча поїздка заступника начальника Головного управління до Бучанської територіальної громади

23 квітня минулого року на базі управління соціальної політики Бучанської міськради розмістився відділ обслуговування громадян №7 управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області (ВОГ №7). Таким чином, під одним дахом зібралися фахівці Пенсійного фонду та Центру надання адміністративних послуг соціального характеру, об’єднавши свої зусилля для якісного обслуговування громадян України.
 
Вчора заступник начальника Головного управління Галина Чопик здійснила робочу поїздку до Бучанської територіальної громади, у ході якої відвідала і ВОГ №7. Такі робочі візити керівництва Головного управління до сервісних центрів здійснюються регулярно з метою перевірки дотримання Стандартів обслуговування та надання методологічної допомоги фахівцям. Під час візиту Галина Степанівна вчергове переконалась, що сервісний центр – це зручний, облаштований за всіма стандартами Пенсійного фонду офіс, який фахівці повною мірою використовують для того, щоб без затримок надавати відвідувачам високопрофесійні послуги.
 
«З приємністю хочу відзначити, що в роботі наших фахівців прослідковується організованість, професіоналізм і компетентність. Вони з великою увагою і доброзичливістю обслуговують відвідувачів і це позитивно впливає на всю атмосферу, сприяє тому, що громадяни завжди виходять з офісу з позитивним настроєм і розумінням того, що фахівці зробили все, від них належне, щоб громадяни гарантовано отримали належні їм виплати. Навіть залишають у Книзі відгуків вдячні записи про роботу», – зазначила Галина Степанівна, коментуючи відвідування сервісного центру.
 
У ході робочої поїздки заступник начальника Головного управління зустрілась з секретарем Бучанської міської ради Тарасом Шаправським і заступником начальника управління соціальної політики міськради – начальником Центру надання адміністративних послуг соціального характеру Тетяною Дядюрою.
 
Предметом розмови стала якість обслуговування громадян, зокрема щодо призначення та перерахунків субсидій і пільг, та співпраця в цій площині фахівців Пенсійного фонду та ЦНАПу.
 
Під час активного діалогу учасники зустрічі зазначали, що справа, яку вони роблять, вимагає співпраці та врегулювання усіх проблемних питань, адже йдеться про соціальну підтримку значної кількості громадян, переважна більшість з яких – з числа малозабезпечених верств населення. Водночас, керівники ЦНАП зазначили, що жодних нарікань на роботу фахівців Пенсійного фонду не надходило.
 
Користуючись нагодою, Галина Чопик подякувала керівникам місцевої влади та управління соціальної політики за розуміння важливості завдань, що стоять перед Пенсійним фондом та громадами у площині соціального забезпечення населення, і висловила сподівання, що такою ж плідною співпраця буде і надалі.
 
440479356 817127377118266 6304611295571764537 n 300x300 - Робоча поїздка заступника начальника Головного управління до Бучанської територіальної громади
background Layer 1