Пропустити навігацію

Спільна нарада з Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Київській області

 

1 1024x683 - Спільна нарада з Регіональним відділенням Фонду  державного майна України по Київській області  16 серпня 2018 року в приміщенні головного управління Пенсійного фонду України у Київській області, під головуванням першого заступника начальника головного управління Василя Верещака, за участі застуника начальника юридичного управління Інни Лунги, заступника начальника фінансово-економічного управління – начальника відділу з питань забезпечення наповнення бюджету Оксани Антошко та начальника управління адміністративно-господарського забезпечення Юлії Борець, відбулась спільна нарада з заступником начальника Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській області Сергієм Корнійцем.

Під час наради були обговорені проблеми виникнення заборгованості по підприємствах, які входять до сфери управління Фонду держмайна та визначення подальших перспектив і пошуку шляхів щодо її погашення.

За результатами наради, з метою покращення спільної роботи Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській області та головного управління Пенсійного фонду України у Київській області з питань погашення заборгованості підприємств-боржників, які входять до сфери управління Фонду державного майна України, затверджено спільний протокол доручень.

Разом з тим, обговорені основні аспекти ведення Єдиного реєстру об’єктів державної власності – автоматизованої системи збирання, обліку, накопичення, оброблення, захисту та надання інформації про нерухоме майно, у тому числі передане в оренду, лізинг, концесію або заставу державних підприємств, їх об’єднань, установ та організацій.

Представником надані ґрунтовні роз’яснення щодо передачі  органами Пенсійного фонду Київської області до Фонду державного майна інформації з метою внесення або оновлення відомостей про нерухоме державне майно, що належить до сфери їх управління.

Правильність, своєчасність, повнота та актуальність подання інформації до фонду державного майна дозволить користуватися інформацією у разі виникнення необхідності органами державної влади; місцевого самоврядування; підприємствами, установами, організаціями та громадянами.

Для реєстрації права власності на об’єкт нерухомого майна державної або комунальної власності подається витяг з Єдиного реєстру об’єктів державної власності!

DSC 0755 1024x683 - Спільна нарада з Регіональним відділенням Фонду  державного майна України по Київській області

background Layer 1