Пропустити навігацію

Участь у всеукраїнській акції по збору пластику

DSC 0781 300x200 - Участь у всеукраїнській акції по збору пластикуОргани Пенсійного фонду Київщини традиційно приймають активну участь у всеукраїнській акції по збору пластику для подальшої переробки. В рамках даної акції за виручені кошти фінансується протезування учасників АТО. Так, 16 серпня 2018 року раднику голови Київської ОДА, екс-командиру 25 окремого мотопіхотного батальйону «Київська Русь» Андрію Янченку було передано чергову партію сировини – 20 мішків пластикових кришечок, зібраних колективом  головного та підпорядкованих управлінь Фонду області, а також небайдужими відвідувачами громадських приймалень.

Окрім того, зустріч пройшла в інформативному форматі, під час якого начальник управління пенсійного забезпечення військовослужбовців та деяких інших категорій громадян Алла Васильєва доповіла, що на сьогодні на обліку перебуває 27575 колишніх силовиків. Середній розмір пенсії складає 4227,23 грн.

Також наголосила, що особлива увага приділяється своєчасному призначенню  пенсій членам сімей загиблих учасників АТО та призначенню пенсії по інвалідності пенсіонерам, поранення, травма, каліцтво, захворювання, яких отримані при виконанні обов’язків військової служби під час проведення АТО.

Всього по Київській області призначено більше 850 пенсій по інвалідності учасникам АТО та 404 утриманцям призначено пенсію у разі втрати годувальника за 208 загиблих військовослужбовців.

Середній розмір пенсії по інвалідності учасників АТО становить 4993,26 грн., членів сімей загиблих учасників АТО – 3437,87 грн.

Підвідомчими управліннями проводяться зустрічі з учасниками АТО та членами сімей загиблих військовослужбовців, під час яких роз’яснюються норми чинного законодавства, надається практична допомога у вирішенні питань, які стосуються пенсійного забезпечення. Налагоджена співпраця з громадськими організаціями учасників АТО та громадськими організаціями матерів та дружин учасників АТО, з якими заключено угоди про співпрацю.

Для покращення роботи в кожному територіальному управлінні заведені Літерні справи, в яких накопичуються матеріали щодо проведеної роботи (фото, акти, протоколи).

В свою чергу Андрій Васильович подякував за активну позицію Пенсійного фонду в підтримку побратимів та висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю.

DSC 0777 300x200 - Участь у всеукраїнській акції по збору пластику

background Layer 1