Пропустити навігацію

Семінар-нарада з начальниками відділів ведення електронних реєстрів, підтримки, адміністрування і захисту інформаційно-аналітичних систем підпорядкованих управлінь головного управління Пенсійного фонду Київської області

28.12.2018 відбувся семінар-нарада з начальниками відділів ведення електронних реєстрів, підтримки, адміністрування і захисту інформаційно-аналітичних систем підпорядкованих управлінь головного управління Пенсійного фонду Київської області.

Нараду розпочав начальник головного управління Пенсійного фонду у Київській області Василь Фатхутдінов.

Під час наради заступник начальника управління інформаційних систем та електронних реєстрів Людмила Лисенко роз’яснила присутнім про організацію роботи щодо дотримання окремих питань захисту інформації. Особливу увагу було приділено додержанню порядку формування, передачі та використання даних реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Також, на семінар-нараді був присутній  завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції управління внутрішнього аудиту та фінансового контролю Вадим Крутій, який розповів, що державні службовці зобов’язані не розголошувати і не використовувати конфіденційну інформацію в особистих цілях та наголосив про відповідальність за порушення цих вимог. Крім того, Вадим Крутій зупинився на питаннях щодо дотримання антикорупційного законодавства.

background Layer 1