Пропустити навігацію

Тісна співпраця обласних органів виконавчої влади – гарантія соціально-економічної стабільності регіону!

На виконання доручення голови Правління Пенсійного фонду України сьогодні у приміщенні Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області під головуванням начальника Головного управління Василя Фатхутдінова відбулася нарада з питань надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та погашення заборгованості.

В нараді взяли участь: Олена Виноградова – начальник Головного управління Державної податкової служби України у Київській області разом зі своїми заступниками Михайлом Огеруком та  Валерією Буділовською, начальник управління по роботі з податковим боргом Алла Кравченко, заступник начальника управління податкового адміністрування фізичних осіб Анна Топка, Марина Прилуцька – начальник Управління забезпечення примусового виконання рішень у Київській області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) із заступником Ольгою Мартиненко. 

 Нарада пройшла в полі конструктивного діалогу, в ході якого обговорено план спільних заходів по виконанню бюджету Пенсійного фонду Київщини та окреслено шляхи погашення заборгованості платежів перед Пенсійним фондом України.

Не оминули присутні і питання подання оновленої звітності, відповідно до «Порядку заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків-фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску», затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 15.12.2020 № 773.

Завдяки таким заходам планується збільшення надходження єдиного внеску в області, адже виконання планових показників – запорука своєчасної виплати пенсії.

За січень пенсіонерам області виплачено 2 млрд грн пенсій. Усі свої пенсії пенсіонери отримали своєчасно.

1 5 - Тісна співпраця обласних органів виконавчої влади – гарантія соціально-економічної стабільності регіону!

2 3 - Тісна співпраця обласних органів виконавчої влади – гарантія соціально-економічної стабільності регіону!

4 2 - Тісна співпраця обласних органів виконавчої влади – гарантія соціально-економічної стабільності регіону!

5 1 - Тісна співпраця обласних органів виконавчої влади – гарантія соціально-економічної стабільності регіону!

background Layer 1