Пропустити навігацію

Із студентами та викладачами Центральноукраїнського будівельного коледжу відбувся діалог на пенсійні теми

Начальник управління інформаційних систем та електронних реєстрів Олена Пархоменко, продовжуючи низку інформаційних заходів, які проводяться головним управлінням Пенсійного фонду в Кіровоградській області, 21 лютого 2019 року провела тематичні зустрічі із викладацьким складом та учнівським колективом Центральноукраїнського будівельного коледжу, що знаходиться у м. Кропивницькому.220219 parh foto1 300x225 - Із студентами та викладачами Центральноукраїнського будівельного коледжу відбувся діалог на пенсійні теми

Студентам коледжу – майбутнім працівникам – фахівець Пенсійного фонду розповіла про обов’язки роботодавця та права найманих працівників. Наголосила на перевагах легального працевлаштування, як гарантії соціальної захищеності працюючих громадян.

Працівники навчального закладу довідалися про можливості, особливості та переваги сучасних дистанційних сервісів Пенсійного фонду України, функціонування Веб-порталу електронних послуг Фонду, що надає своїм користувачам широкий спектр послуг – від перегляду інформації про свої персональні дані в особистому електронному кабінеті до отримання довідок з перевірочним QR-кодом в режимі on-line, впровадження у пенсійній системі СМС-інформування.

Актуальною т220219 parh foto2 300x225 - Із студентами та викладачами Центральноукраїнського будівельного коледжу відбувся діалог на пенсійні темиемою звучало питання важливості набуття страхового стажу для майбутнього пенсійного забезпечення, а також очікуваного впровадження накопичувальної системи державного пенсійного страхування.

Разом з цим, учасникам зустрічі розповіли про прийняту Урядом постанову від 6 лютого 2019 р. № 62, якою передбачено запровадження нової моделі виплати субсидій – у готівковій формі безпосередньо її одержувачам, у тому числі пенсіонерам, шляхом перерахування органами Фонду коштів на пенсійні рахунки в уповноважених банках або через виплатні об’єкти поштового зв’язку.

background Layer 1