Пропустити навігацію

На Кіровоградщині громадян Світловодська інформували з пенсійних питань

З метою інформування громадськості міста Світловодська щодо виплати орган070319 sv3 300x199 - На Кіровоградщині громадян Світловодська інформували з пенсійних питаньами Пенсійного фонду коштів для розрахунку за комунальні послуги безпосередньо одержувачам субсидії та про перерахунок пенсії у березні 2019 року фахівці відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 8 головного управління Пенсійного фонду в Кіровоградській області провели зустрічі із підприємцями та   070319 sv4 300x202 - На Кіровоградщині громадян Світловодська інформували з пенсійних питань застрахованими особами.

Фахівці Фонду розповіли мешканцям міста, що виплата житлових субсидій здійснюється Мінсоцполітики України через Пенсійний фонд України шляхом перерахування органами коштів на пенсійні рахунки в уповноважених банках або через виплатні об’єкти поштового зв’язку. Особам, які не є пенсіонерами, виплата субсидій здійснюється через АТ «Ощадбанк» перерахуванням коштів на рахунки.070319 sv1 300x188 - На Кіровоградщині громадян Світловодська інформували з пенсійних питань

Під час зустрічей найманим працівникам розповіли про негативні наслідки отримання заробітної плати «в конверті». Наголосили, що працівники, які погоджуються на тіньові заробітки, не набувають страхового стажу, необхідного для призначення соціальних і пенсійних виплат.

Громадянам ре070319 sv2 300x187 - На Кіровоградщині громадян Світловодська інформували з пенсійних питанькомендовано відстежувати свої персональні дані щодо нарахованої заробітної плати, сплаченого єдиного соціального внеску роботодавцем та тривалості страхового стажу на Веб-порталі Пенсійного фонду та за допомогою послуги СМС-інформування. Учасники зустрічей отримали інформаційні матеріали з актуальних питань та вичерпні відповіді на поставлені питання.

background Layer 1