Пропустити навігацію

На Маловисківщині провели інформаційний флешмоб у Великовисківській сільській раді

6 березня 2019 року фахівці головного управління Пенсійного фонду України 070319 mv 300x215 - На Маловисківщині провели інформаційний флешмоб у Великовисківській сільській радів Кіровоградській області, які працюють на території Маловисківського району, – Тетяна Кудря та Наталія Будько – провели інформаційний флешмоб для мешканців Великовисківської сільської ради.

Громадянам розповіли про ініційовану Міністерством соціальної політики України виплату житлових субсидій, зокрема, пенсіонерам-отримувачам субсидій – через Пенсійний фонд України шляхом перерахування коштів на пенсійні рахунки в уповноважених банках або через виплатні об’єкти поштового зв’язку.

Наголошено, що виплата субсидій у готівковій формі здійснюється одночасно з виплатою пенсій згідно встановленої дати виплати. Пенсіонери, які отримують пенсію через банківські установи, одержать житлову субсидію на свій банківський рахунок. Ті, хто одержує пенсію через поштове відділення, разом з пенсією отримають і житлову субсидію. Особам, які не є пенсіонерами, виплата субсидій здійснюється Мінсоцполітики через АТ «Ощадбанк» шляхом перерахування коштів на рахунки. Роз’яснення щодо порядку надання субсидій та суми субсидій надають органи соціального захисту населення за місцем проживання.

background Layer 1