Пропустити навігацію

Мобільний соціальний офіс – зручний та доступний сервіс для громадян

Сьогодні «Мобільні соціальні офіси» дають можливість взаємодіяти з населенням н180319 olya 300x186 - Мобільний соціальний офіс – зручний та доступний сервіс для громадяна новому, доступному рівні. Відвідувачі «Мобільних соціальних офісів» в Олександрійському районі вже давно відмітили зручність їх роботи, адже тепер можна вирішити всі нагальні питання з приводу соціального забезпечення прямо в своєму населеному пункті.

Наразі всі територіальні громади, сільські та селищні ради активно співпрацюють у цьому напрямку із Олександрійським сервісним центром головного управління Пенсійного фонду в області, тому приїзд «Мобільного соціального офісу» анонсується завчасно, аби всі бажаючі могли звернутися на прийом.

Саме такий прийом і був проведений 14 березня 2019 року у селі Бандурівка Олександрійського району, під час якого надавали консультації громадянам з пенсійних питань начальник Олександрійського сервісного центру Світлана Демченко та головний спеціаліст Наталія Гриник.

Відвідувачам розповіли про перерахунок пенсій з 01.03.2019, а також про сучасні сервіси Пенсійного фонду України, в тому числі і сервіс СМС-інформування, презентували доступний інформаційний ресурс – газету «Пенсійний кур’єр», на сторінках якої оперативно висвітлюються новини про зміни в пенсійному законодавстві та безліч корисних порад.

Разом із головою Бандурівської сільради Наталією Волинець мешканців села поінформовано про монетизацію житлових субсидій, яку пенсіонерам виплачуватиме Пенсійний фонд України, та зазначено, що субсидійні кошти будуть перераховуватися на пенсійні рахунки в уповноважених банках або будуть виплачені через об’єкти поштового зв’язку одночасно з виплатою пенсій згідно встановленої дати. Головне управління Фонду в області буде здійснювати виплату житлових субсидій на підставі визначених органами соцзахисту населення даних про суми монетизованих субсидій пенсіонерів.

background Layer 1