Пропустити навігацію

У Кропивницькому працівники медичного коледжу набували пенсійних знань

В рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань пенсійного за150319 krop1 300x165 - У Кропивницькому працівники медичного коледжу набували пенсійних знаньбезпечення головний спеціаліст Кропивницького сервісного центру головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області Оксана Козлюк провела зустріч з трудовим колективом Кіровоградського медичного коледжу ім. Є.Й.Мухіна.

Присутніх на зустрічі найбільше цікавило питання порядку виплати субсидій у готівковій формі Пенсійним фондом України, а також проведення перерахунку пенсій з 1 березня 2019 року.

Фахівець Пенсійного фонду розповіла працівникам освітнього закладу про порядок надання дистанційних послуг мешканцям міста. Зокрема150319 krop2 300x155 - У Кропивницькому працівники медичного коледжу набували пенсійних знань, роз’яснила, як страхувальнику через Веб-портал Пенсійного фонду України отримати довідку з індивідуальними відомостями про застраховану особу (форма ОК-7), що містить інформацію про страховий стаж, заробітну плату та сплату страхових внесків страхувальниками, а також довідку про трудовий стаж.

Для більш детальної інформації були роздані інформаційні буклети.

background Layer 1