Пропустити навігацію

День відкритих дверей для молоді провели у Світловодському сервісному центрі

З метою підвищення рівня обізнаності молоді щодо діяльн200319 sv4 300x225 - День відкритих дверей для молоді провели у Світловодському сервісному центріості Пенсійного фонду України фахівці Світловодського сервісного центру головного управління Фонду в області 19 березня 2019 року провели День відкритих дверей для учнів ЗОШ № 5 міста Світловодська.

Начальник сервісного центру Анна Чабанюк та начальник відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 8 Олена Колонтаєва ознайомили юнаків і дівчат з основними напрямками роботи Пенсійного фонду.

Під ча200319 sv2 300x191 - День відкритих дверей для молоді провели у Світловодському сервісному центріс заходу фахівці Фонду показали роботу громадської приймальні, що діє за принципом «єдиного вікна», розповіли про нові стандарти обслуговування громадян та зауважили, що головним мотивом повсякденної роботи колективу є турбота про людей похилого віку.

Цікавою для учнів стала інформація про основні функції та переваги Веб-порталу електронних послуг, завдяки новим функціональним можливостям якого значно розширився дистанційний доступ громадян до послуг, що надаються Пенсійним фондом України. Портал працює з дотриманням вимог захисту персонал200319 sv1 300x225 - День відкритих дверей для молоді провели у Світловодському сервісному центріьних даних, а процедура реєстрації є максимально спрощеною.

Майбутнім працюючим громадянам – застрахованим особам розповіли про втрату соціальних гарантій у разі зайнятості в тіньовому секторі економіки і отриманні заробітної плати в «к200319 sv3 300x230 - День відкритих дверей для молоді провели у Світловодському сервісному центріонверті».

На завершення зустрічі учні мали змогу ознайомитись з музеєм історії Пенсійного фонду в регіоні. Особливо цікавими для відвідувачів стали оригінали особистих документів громадян попередніх десятиліть, а також лічильні та обчислювальні прилади, які були задіяні в роботі органів Фонду.

Під час Дня відкритих дверей учні мали змогу поспілкуватися з фахівцями Пенсійного фонду та отримати відповіді на свої запитання щодо роботи пенсійної системи.

background Layer 1