Пропустити навігацію

Про сучасні пенсійні сервіси розповідають безробітним громадянам під час інформаційних семінарів

Громадянам Маловисківського району, які знаходяться у пошуку роботи, розповіли про переваги користування Веб-порталом електронних послуг Пенсійного фонду України та СМС-інформування під час семінару, який відбувся 15 травня 2019 року в Маловисківській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Фахівець відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 5 головного управління Пенсійного фонду в області Лю150519 mv 300x190 - Про сучасні пенсійні сервіси розповідають безробітним громадянам під час інформаційних семінарівбов Самойленко розповіла шукачам роботи про необхідність і важливість легального працевлаштування та зазначила, що через Веб-портал Пенсійного фонду є можливість для громадян контролювати легальність робочого місця та заробітної плати, страховий стаж, вчасність та повноту сплати роботодавцем внесків, а також отримати дистанційно консультацію, бути обізнаним щодо останніх змін у законодавстві. Представник Фонду запропонувала долучитися до СМС-інформування, яке здійснює Пенсійний фонд України, та відповіла на запитання присутніх.150519 petr 300x177 - Про сучасні пенсійні сервіси розповідають безробітним громадянам під час інформаційних семінарів

Завідувач Петрівського сервісного центру Оксана Левік 14 травня 2019 року провела лекцію на базі Петрівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості. Темою стали питання стажу, необхідного для призначення пенсії, та умови зарахування до страхового стажу періоду перебування на обліку в центрі зайнятості. Присутні довідалися про електронні послуги, що стали доступні дистанційно за допомогою Веб-порталу Пенсійного фонду, отримали тематичні буклети.

16 травня 160519 zn 1 300x225 - Про сучасні пенсійні сервіси розповідають безробітним громадянам під час інформаційних семінарівцього року у місті Знам’янці начальник відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 4 головного управління Ірина Прутяна провела зустріч з безробітними регіону. Присутні дізналися про страховий стаж та порядок його обчислення, функції та інформаційні можливості Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду, про нові онлайн сервіси – безкоштовне СМС-інформування застрахованих осіб та можливість отримання довідок з QR-кодом.  

background Layer 1