Пропустити навігацію

Майбутні пенсіонери мають бути обізнані з пенсійних питань

 

Foto 12 300x225 - Майбутні пенсіонери мають бути обізнані з пенсійних питань26 червня 2019 року начальник відділу з питань призначення та перерахунків пенсій № 12 управління застосування пенсійного законодавства Олена Волошин провела заняття у «Школі майбутнього пенсіонера» з трудовим колективом Маловисківської районної бібліотеки.

Метою заняття у «Школі майбутнього пенсіонера» було роз’яснення умов виходу на пенсію, надання переліку документів, необхідних для призначення пенсій, вимоги до страхового стажу та правила його зарахування. Також під час зустрічі було наголошено на важливості легальної зайнятості та заробітної плати.

Фахівець Фонду під час заняття ознайомила майбутніх пенсіонерів зі змінами у пенсійному законодавстві, починаючи з 01 жовтня 2017 року, та масові перерахунки поточного року, поінформувала про новітні інформаційні технології, які використовуються або впроваджуються Пенсійним фондом України, в тому числі СМС-інформування та використання Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

Під час зустрічі відбулося жваве обговорення найбільш актуальних питань діяльності Фонду, пенсійного законодавства та реформування пенсійної системи.

background Layer 1