Пропустити навігацію

У Малій Висці працівникам районної лікарні розповіли про нові електронні сервіси Пенсійного фонду України

Про зміни у пенсійному законодавстві та особливості пенсійного забезпечення медичних працівників розповіла працівникам Маловисківської центральної районної лікарні начальник відділу з питань призначення та перерахунків пенсій № 12 головного управління Пенсійного фонду в області Олена Волошин 19 серпня цього року під час інформаційної зустрічі.

190819 mv2 300x185 - У Малій Висці працівникам районної лікарні розповіли про нові електронні сервіси Пенсійного фонду України

Присутні довідалися про зміни у пенсійному законодавстві з 1 жовтня 2017 року та масові перерахунки поточного року, про новітні інформаційні технології Пенсійного фонду, зокрема СМС-інформування та можливості Веб-порталу електронних послуг.

Під час зустрічі обговорювалися найбільш актуальні питання діяльності Фонду, пенсійного законодавства та реформування пенсійної системи. Працівники медичної установи переглянули відеоролик про запровадження у Пенсійному фонді сервісу з опрацювання звернень за призначенням (перерахунком) пенсій, поданих через Веб-портал електронних послуг, за принципом «одне відвідування».

background Layer 1