Пропустити навігацію

Пенсійний фонд у Олександрівці – учасник зустрічі із ветеранами

У с210819 olka1 300x188 - Пенсійний фонд у Олександрівці – учасник зустрічі із ветеранамиелищі Олександрівка 20 серпня 2019 року ветерани району зібралися на звітно-виборчі збори, на які запросили, серед інших, представника головного управління Пенсійного фонду в області – керівника Олександрівського сервісного центру Валентину Лепіть.

Присутні на заході представники первинної районної організації ветеранів разом із керівниками місцевої адміністрації, органів самоврядування та територіальних соціальних структур, обговорили цілу низку питань соціально-економічного розвитку району, в тому числі дотичних до діяльності ветеранського руху Олександрівщини.

Представник пенсійної установи Валенти Лепіть поінформувала присутніх про стан пенсійного забезпечення в210819 olka2 300x191 - Пенсійний фонд у Олександрівці – учасник зустрічі із ветеранами Олександрівському районі, в тому числі щодо порядку проведення перерахунку пенсії з 1 липня 2019 року, та відповідно до постанови КМУ № 543, та надала відповіді ветеранам на поставлені питання.

Довідково: у Олександрівському районі налічується 8298 пенсіонерів, середній розмір пенсії по району складає 2334,02 грн. 

background Layer 1