Пропустити навігацію

Співпраця двох соціальних установ Новгородківщини направлена на покращення якості надання послуг громадянам

20 вересня цього року в рамках соціального партнерства відбулася робоча зустріч завідувача сектору розгляду звернень управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду в області Наталії Панасюк з начальником відділу грошових виплат та компенсацій управління соціального захисту населення Новгородківської райдержадміністрації Тетяною Самарською.

Під час зустрічі обговорені питання, визначені у постанові Кабінету Міністрів України № 788 від 21.08.2019 «Про внесення змін до постанов КМУ» щодо шляхів реалізації визначених завдань та співпраці двох установ на районному рівні.

За результатами зустрічі досягнуті домовленості щодо тісної взаємодії у напрямку надання якісних послуг громадянам, які звертаються до Новгородківського сервісного центру Пенсійного фонду в області та управління соціального захисту населення Новгородківської районної державної адміністрації.

200919 novg 1 300x189 - Співпраця двох соціальних установ Новгородківщини направлена на покращення якості надання послуг громадянам

background Layer 1