Пропустити навігацію

Школа майбутнього пенсіонера для маловисківських підприємців працює на виїзді

Заступник начальника відділу з питань призначення та перерахунків пенсій № 12 головного управління Пенсійного фонду в області Нат250919 mv 300x155 - Школа майбутнього пенсіонера для маловисківських підприємців працює на виїздіалія Нещадіна 25 вересня 2019 року провела заняття в рамках роботи Школи майбутнього пенсіонера для працівників ПП «Юлія».

Тематика заняття – роз’яснення умов виходу на пенсію, надання переліку документів, необхідних для призначення пенсій, вимоги до тривалості страхового стажу та правила його зарахування, важливість легальної зайнятості та заробітної плати.

Під час зустрічі слухачів ознайомлено зі змінами у пенсійному законодавстві з 1 жовтня 2017 року, особливостями цьогорічних масових перерахунків. Проінформовано про новітні інформаційні технології, які використовуються або впроваджуються Пенсійним фондом України, в тому числі СМС-інформування та використання вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

Під час зустрічі відбулося обговорення найбільш актуальних питань діяльності Фонду, пенсійного законодавства та реформування пенсійної системи.

background Layer 1