Пропустити навігацію

Пенсіонерів Олександрії вітали з Міжнародним днем людей похилого віку у територіальному центрі надання соціальних послуг

В примі011019 olya21 300x202 - Пенсіонерів Олександрії вітали з Міжнародним днем людей похилого віку у територіальному центрі надання соціальних послугщенні Територіального центру надання соціальних послуг міста Олександрії відбувся День відкритих дверей з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана. У заході взяли участь спеціалісти Олександрійського сервісного центру головного управління Пенсійного фонду в області, які надавали консультації відвідувачам центру з питань пенсійного забезпечення.

Найбільш цікавими питаннями для пенсіонерів були розрахунок пенсійних виплат та зарахування стажу при обчисленні пенсії. Після закінчення прийому 011019 olya22 300x221 - Пенсіонерів Олександрії вітали з Міжнародним днем людей похилого віку у територіальному центрі надання соціальних послугдля відвідувачів територіального центру пролунали вітання від представників Пенсійного фонду, Олександрійської міської ради, товариства Червоного Хреста, управління праці та соціального захисту населення. Святковий концерт та фуршет на завершення зустрічі стали чудовим подарунком для гостей центру. 

background Layer 1