Пропустити навігацію

В Олександрійському районі запрацювало ще одне віддалене робоче місце фахівця Пенсійного фонду

Для 011019 olya11 300x219 - В Олександрійському районі запрацювало ще одне віддалене робоче місце фахівця Пенсійного фондунаближення пенсійних послуг до мешканців Олександрійського району, зокрема на території Попельнастівської об’єднаної територіальної громади, у приміщенні сільської ради села Попельнастого розпочало свою роботу віддалене робоче місце спеціаліста Пенсійного фонду.

У перший день роботи віддаленого робочого місця прийом відвідувачів розпочали начальник Олександрійського сервісного центру головного управління Пенсійного фонду в області Світлана Демченко та головний спеціаліст центру Галина Братченко. Кожен із громадян, що звернувся за пенсійними послугами, отримав детальні роз’яснення щодо пенсійного забезпечення та інформацію про електронні сервіси Фонду. Цього разу за консультацією звернулось чимало мешкан011019 olya12 300x194 - В Олександрійському районі запрацювало ще одне віддалене робоче місце фахівця Пенсійного фондуців села, яких, серед іншого, цікавило питання оформлення пенсії чи здійснення перерахунку не виходячи зі свого дому – в «один дотик».

Варто зазначити, що Попельнастівська ОТГ є найбільш віддаленим населеним пунктом Олександрійського району, і функціонування віддаленого робочого фахівця Пенсійного фонду наразі дуже актуальне для мешканців усіх населених пунктів, що входять до складу громади, адже тепер вони матимуть змогу отримувати якісні пенсійні послуги та бути в курсі новин і змін пенсійного законодавства за місцем свого проживання. 

background Layer 1