Пропустити навігацію

Підготовку до деклараційної кампанії розпочато!

Сектором з питань запобігання та виявлення корупції розпочато курс навчальних заходів стосовно підготовки, початку та проходження декларативної кампанії.

У вересні 2019 року було проведено пIMG e4814420019b66af495907f5ed45090b V 169x300 - Підготовку до деклараційної кампанії розпочато!рофесійно-економічне навчання з працівниками загального відділу управління адміністративного забезпечення щодо порядку подання декларації особи уповноваженої на виконання функцій держави. Завідувач сектору Роман Римаренко поінформував працівників, які існують типи декларацій, коли їх слід подавати і який звітний період вони охоплюють. У рамках проведеного навчання сектором було надано практичну допомогу при заповненні декларації суб’єкта декларування, який є особою, що претендує на зайняття посади державної служби (декларація «кандидата на посаду»).

Враховуючи надзвичайну актуальність питань та з метою охоплення якнайбільшої чисельності працівників головного управління проведено навчальний захід засобом селекторного зв’язку щодо особливостей подання «повідомлення про суттєві зміни у майновому стані» та «відкриття суб’єктом декларування або членом його сім’ї валютного рахунка в установі банку-нерезидента».

Слід відзначити ефективність зазначених заходів, адже слухачі отримують не лише базову інформацію, а й відповіді на найбільDSCN9822 300x225 - Підготовку до деклараційної кампанії розпочато!ш поширені та типові запитання. Інформаційна кампанія триває. 

background Layer 1