Пропустити навігацію

У Світловодському сервісному центрі громадян навчають працювати з вебпорталом Пенсійного фонду

В Світловодському сервісному центрі головного управління Фонду в області на окремо облаштованому робочому місці можна ознайомитися з роботою та можливостями вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України та при необхідності скористатися його сервісами. При цьому, спеціалісти сервісного центру постійно надають усім охочим практичну допомогу та покрокові консультації.

Серед іншого, відвідувачів інформують, що вебпортал Пенсійного фонду України – це сучасний електронний сервіс, що надає громадянам можливість здійснювати постійний контроль за даними, які можуть впливати на їхні пенсійні права, зручно і оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного фонду України, дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення до органів Фонду.

Під час практичних занять громадяни мають змогу ознайомитись, зокрема, із новою моделлю звернення громадян за призначенням пенсій в «один дотик» та особисто переконатись у перевагах нового сервісу, адже запровадження зазначеного сервісу значно спрощує взаємодію громадян з Пенсійним фондом та сприяє вдосконаленню якості їх обслуговування.

Довідково: станом на 22 жовтня 2019 року 11 жителів Світловодщини подали документи для призначення (перерахунку) пенсій, використовуючи сервіс “Е-пенсія”.

221019 sv1 300x202 - У Світловодському сервісному центрі громадян навчають працювати з вебпорталом Пенсійного фонду221019 sv2 300x195 - У Світловодському сервісному центрі громадян навчають працювати з вебпорталом Пенсійного фонду

background Layer 1