Пропустити навігацію

Мешканці села Марфівка на Долинщині на власному досвіді переконалися у зручності пенсійних послуг

З метою наближення пенсійних послуг до людей працівники Долинського сервісного центру проводять виїзні прийоми громадян за місцем їхнього проживання. 22 жовтня цього року начальник сервісного центру Надія Циберман консультувала з пенсійних питань мешканців села Марфівка Богданівської сільської ради Долинського району.

Громадяни, які прийшли на прийом, окрім отриманих відповідей та консультацій, з цікавістю слухали інформацію про новітні технології Пенсійного фонду. Зокрема, про можливість отримувати необхідні пенсійні довідки безпосередньо у дні проведення виїзного прийому, про надання документів на призначення та перерахунок пенсії.

Деякі відвідувачі, які спочатку скептично поставилися до можливості призначення пенсії в «один дотик», після детального роз’яснення переконалися у зручності та доступності нового способу взаємодії з Пенсійним фондом і задоволення своїх пенсійних запитів, та зголошувалися рекомендувати і поширювати інформацію про Е-пенсію серед односельців.

Наприкінці прийому присутні одностайно погодилися провести повторно ще один виїзний прийом до кінця року, адже охочих поспілкуватися ще раз із фахівцями Пенсійного фонду та отримати повний спектр пенсійних послуг, очевидно, буде чимало.

231019 dol 300x203 - Мешканці села Марфівка на Долинщині на власному досвіді переконалися у зручності пенсійних послуг

background Layer 1