Пропустити навігацію

«Ось таке воно, життя» – у довгожительки з Благовіщенського у гостинах побували працівники Пенсійного фонду

На початку тижня начальник Благовіщенського сервісного центру головного управління Пенсійного фонду в області Руслана Ковбасюк зустрілася із довгожителькою міста Благовіщенське Ніною Яківною Кирпою.

На долю Ніни Яківни випало чимало випробувань: голодомор, війна, період повоєнної відбудови. Довелося одній піднімати дітей, адже чоловік загинув. Та не дивлячись на всі життєві виклики, жінка зберегла у своєму серці доброту та любов, якими й донині ділиться із сусідами. Завжди усміхнена й привітна, Ніна Яківна пропрацювала все життя різноробочою в сільськогосподарському підприємстві «Світанок», має нагороди за сумлінну працю.

Під час зустрічі з’ясувалося, що пенсіонерці доцільно звернутися до Благовіщенського сервісного центру та додати до пенсійної справи свідоцтва про народження її дітей для права на проведення перерахунку пенсії із додаванням періоду стажу. Завдяки можливості надавати працівниками сервісного центру усі пенсійні послуги на виїзді та оснащення їх відповідною технікою, цього ж дня літній жінці була надана допомога і прийнята відповідна заява для перерахунку пенсії.

«Увесь світ тримається на доброті», – подякувала Ніна Яківна за виявлену увагу, повагу та професіоналізм працівників Фонду – і це стало своєрідним приємним подарунком пенсійникам напередодні Дня працівника соціальної сфери.241019 blago 300x212 - «Ось таке воно, життя» – у довгожительки з Благовіщенського у гостинах побували працівники Пенсійного фонду

background Layer 1