Пропустити навігацію

Мешканців села Стара Осота на Олександрівщині консультували з пенсійних питань

З метою наближення пенсійних послуг до людей працівники Олександрівського сервісного центру головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області проводять виїзні прийоми громадян за місцем їхнього проживання. Керівник сервісного центру Валентина Лепіть 29 жовтня 2019 року провела виїзний прийом та індивідуальні консультації для населення на території Староосотської сільської ради Олександрівського району.

Мешканці села цікавилися питаннями пенсійного законодавства – перерахунків, видів пенсії, набутого страхового стажу тощо. Окрім того, представник Пенсійного фонду розповіла про новітні технології у пенсійній системі – можливість призначення чи перерахунку пенсії в «один дотик», запровадження мобільного додатку «Пенсійний фонд», який дає можливість пенсіонерам ознайомлюватися з матеріалами своєї електронної пенсійної справи.

Усі відвідувачі, які прийшли на прийом, отримали відповіді на свої запитання та інформаційні буклети.301019 olka1 - Мешканців села Стара Осота на Олександрівщині консультували з пенсійних питань301019 olka2 - Мешканців села Стара Осота на Олександрівщині консультували з пенсійних питань

background Layer 1