Пропустити навігацію

Фізичним особам-підприємцям Світловодщини розповідають про електронні послуги Пенсійного фонду

У місті Світловодську 5 листопада цього року фахівці відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 2 головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області Олена Колонтаєва та Олена Стеблина провели низку інформаційно-просвітницьких зустрічей із фізичними особами-підприємцями міста.

Працівники пенсійної установи розповіли підприємцям про Державний реєстр загальнообов’язкового державного соціального страхування, накопичення у ньому інформації про набуття права на одержання страхових виплат за усіма видами соціального страхування, наголосили на необхідності офіційного оформлення трудових відносин. Звернули увагу, що кожен працюючий може користуватися вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду, що дає можливість громадянам контролювати легальність робочого місця та заробітної плати, нарахування страхового стажу, вчасність та повноту сплати роботодавцем внесків.

Серед іншого, присутніх поінформували про актуальне на сьогодні питання оформлення пенсії в «один дотик» та про новий електронний мобільний сервіс «Пенсійний фонд України у смартфоні», який забезпечує максимально зручну та оперативну взаємодію громадян з Пенсійним фондом.

Для розширення знань із пенсійної тематики присутні отримали інформаційні буклети.071119 sv - Фізичним особам-підприємцям Світловодщини розповідають про електронні послуги Пенсійного фонду

background Layer 1