Пропустити навігацію

Пенсійна просвіта – для працівників та читачів Компаніївської бібліотеки

6 листопада 2019 року керівник Компаніївського сервісного центру головного управління Пенсійного фонду в області Тетяна Ходіневич провела інформаційну зустріч для працівників та відвідувачів Компаніївської районної бібліотеки для дітей.

Працівники бібліотеки та учні Компаніївського НВО, присутні на зустрічі, із задоволенням слухали інформацію про основи та принципи державної пенсійної системи. Особливо цікаво було дітям – вони дізнавалися, що таке пенсія, кому вона виплачується, коли люди починають отримувати пенсію. Усі ці запитання ставили маленькі слухачі та уважно слухали відповіді, які фахівець Пенсійного фонду надавала в доступній та зрозумілій дітям формі.

Особлива увага була зосереджена на питанні онлайн-сервісів Пенсійного фонду України, адже нове покоління у майбутньому надаватиме перевагу саме сучасним комунікаціям для зв’язку із органами державної влади.071119 kom1 - Пенсійна просвіта – для працівників та читачів Компаніївської бібліотеки071119 kom2 - Пенсійна просвіта – для працівників та читачів Компаніївської бібліотеки

background Layer 1