Пропустити навігацію

У Світловодську про пенсійне законодавство розповідають громадянам за місцем їх трудової діяльності

151118 sv 11 - У Світловодську про пенсійне законодавство розповідають громадянам за місцем їх трудової діяльностіСпеціалісти Світловодського сервісного центру продовжують роз’яснювати зміни у сфері пенсійного забезпечення під час зустрічей з трудовими колективами та мешканцями міста. Днями керівники Світловодського сервісного центру головного управління Фонду в області Анна Чабанюк та Вікторія Плоткіна провели зустрічі із громадянами у трудових колективах відділу освіти, молоді та спорту Світловодської райдержадміністрації та районної бібліотеки Світловодської районної ради.

 

Під час зустрічей обговорювались питання новацій в пенсійному законодавстві, умов призначення різних видів пенсій, зарахування стажу для набуття права на пенсію та важливості легального працевлаштування. Працівники бібліотеки довідалися про трудовий та страховий стаж, умови та принципи призначення пенсії, запровадження централізованої системи 151118 sv1 - У Світловодську про пенсійне законодавство розповідають громадянам за місцем їх трудової діяльностіпризначення і виплати пенсій та законодавчі зміни, які відбулися в пенсійному забезпечені протягом поточного року. Працівники Фонду повідомили, що особи, яким не вистачає страхового стажу для призначення пенсії, можуть заключити договір про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.

 

Під час зустрічей громадянам розповіли про нові електронні сервіси пенсійної служби та порекомендували використовувати їх для контролю своїх даних та отримання потрібної інформації. Всі учасники зустрічей отримали інформаційні буклети та вичерпні відповіді на поставлені питання.

background Layer 1