Пропустити навігацію

Мешканці Устинівщини отримуватимуть в повному обсязі весь спектр послуг і надалі

071119 dol - Мешканці Устинівщини отримуватимуть в повному обсязі весь спектр послуг і надалі

06 листопада 2019 року начальник Долинського сервісного центру Надія Циберман в приміщенні Устинівської районної державної адміністрації провела засідання «круглого столу», на якому були присутні керівники органів місцевої влади, установ та організацій району, голова Устинівської районної організації ветеранів України, начальники відділів райдержадміністрації.

На засіданні Надія Циберман поінформувала присутніх про зміни в графіку надання пенсійних послуг особам, які проживають на території Устинівського району.

Надія Циберман та перший заступник Устинівської районної державної адміністрації Михайло Яворський підписали Меморандум про співпрацю Устинівської районної державної адміністрації та Долинського відділу обслуговування громадян, узгодили графік прийому мешканців Устинівщини спеціалістами Долинського сервісного центру.

Крім того,  начальник сервісного центру детально розповіла про сервіси Пенсійного фонду України. Зокрема, про реєстрацію на вебпорталі Пенсійного фонду України та про призначення пенсії в «один дотик», зазначивши, що на віддаленому робочому місці облаштоване робоче місце для відвідувачів, які мають можливість користуватись онлайн-сервісами ПФУ.

background Layer 1