Пропустити навігацію

Семінар-навчання голів профспілкових організацій навчальних закладів Новгородківського району

IMG 22247858b42d861d960db1367d6c688d V 300x225 - Семінар-навчання голів профспілкових організацій навчальних закладів Новгородківського району

12 листопада 2019 року спеціалісти Долинського сервісного центру управління обслуговування були запрошені на семінар-навчання голів профспілкових організацій навчальних закладів Новгородківського району.

Обговорювалися актуальні питання пенсійного забезпечення освітян, перспективи реформування пенсійної системи в Україні. Особливу увагу було приділено запровадженню нової моделі звернень громадян за призначенням пенсії в «один дотик» через вебпортал  електронних послуг Пенсійного фонду України та надано повний перелік послуг, доступних без звернення  громадян до Фонду. Запропоновано покроковий порядок дій для завантаження та реєстрації користувачів у мобільному додатку «Пенсійний фонд України» у смартфоні (отримання довідок з QR-кодом, отримання через особистий кабінет інформації про страховий стаж та сплату роботодавцями єдиного соціального внеску).

background Layer 1