Пропустити навігацію

Програма «U–LEAD з Європою» – якісне надання послуг громаді

SAM 4286 300x225 - Програма «U–LEAD з Європою» – якісне надання послуг громаді Децентралізація влади в Україні передбачає не просто передачу повноважень для надання послуг, а надання якісних адміністративних послуг громаді. Центр надання адміністративних послуг в об’єднаних територіальних громадах дає змогу покращити та спростити доступ громадян до послуг (реєстрації, подання клопотання тощо). ЦНАП – це новий формат комунікації держави і громадянина.

Під час урочистого відкриття модернізованого Центру надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради в рамках програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» 18 листопада 2019 року головний спеціаліст Світловодського сервісного центру Лілія Горяна отримала сертифікат про успішне проходження навчального тренінгу «Знання та навички щодо окремих адміністративних послуг та їх груп».

Програма «USAM 4288 300x225 - Програма «U–LEAD з Європою» – якісне надання послуг громаді-LEAD з Європою» є однією з найбільших програм міжнародної технічної допомоги  для України з підтримки децентралізації, що фінансується Європейським Союзом. Головною метою програми є якісне надання послуг громаді.

background Layer 1