Пропустити навігацію

День Пенсійного фонду в Новоархангельську: «Інформаційною роботою ми охопили всі категорії громадян»

2019 11 20 300x225 - День Пенсійного фонду в Новоархангельську: «Інформаційною роботою ми охопили всі категорії громадян»   Працівник2019 11 20 03 300x225 - День Пенсійного фонду в Новоархангельську: «Інформаційною роботою ми охопили всі категорії громадян»ами головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області проведено ряд заходів до Дня Пенсійного фонду в Новоархангельську.

Керівник Новоархангельського сервісного центру Антоніна Бабенко провела зустріч з керівником Новоархангельського відділення АТ «Приватбанк» Олексієм Бабенком, підчас якої обговорили шляхи покращення взаємодії у питанні залучення більш широкого кола отримувачів пенсійних послуг через банківські установи.

Актуальною проблемою району залишається «тіньова» зайнятість населення, яка не залишає надії на гідну старість. До Дня Пенсійного фонду України відбулася зустріч з безр2019 11 20 01 300x225 - День Пенсійного фонду в Новоархангельську: «Інформаційною роботою ми охопили всі категорії громадян»обітними у приміщенні 2019 11 20 02 300x225 - День Пенсійного фонду в Новоархангельську: «Інформаційною роботою ми охопили всі категорії громадян»Новоархангельської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості на тему: «Порядок зарахування страхового стажу» та «Популяризація вебпорталу ПФУ».

Того ж дня фахівець головного управління Фонду в області Аліна Ліферова зустрілася з учнями НВО та розповіла їм, що кожен має дбати про своє гідне пенсійне забезпечення змолоду, наголосила на тих небезпеках, які можуть виникнути в разі виплати заробітної плати у «конвертах». Крім того, учні дізналися про новації в обслуговуванні громадян, а також на практиці переконалися у простоті та зручності завантаження та реєстрації в мобільному додатку «Пенсійний Фонд України».

Заступник начальника відділу з питань перерахунків пенсій № 8 управління застосування пенсійного законодавства Наталія Клименко провела навчання з особами передпенсійного віку у «Школі майбутнього пенсіонера». Вона наголосила на актуальних питаннях пенсійної реформи, умовах призначення пенсій відповідно до ЗУ «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», порядок обчислення коефіцієнту стажу та заробітної плати при призначенні пенсії, можливість реєстрації на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України та послуги, які можна отримати з використанням електронного кваліфікаційного підпису, впровадження накопичувальної системи. Також запропонувала здійснити реєстрацію для смс-інформування.

На зустрічі з головою Новоархангельської районної організації ветеранів України Ніною Іванець Наталія Клименко наголосила, що основним завданням Пенсійного фонду України є максимальне наближення пенсійних послуг до людей. Зараз громадяни можуть отримати широкий перелік послуг, зокрема: консультації та роз’яснення з питань пенсійного забезпечення, інформацію з реєстру застрахованих осіб, доступ до електронних сервісів Пенсійного фонду України, замовити та отримати довідки тощо. Надала пояснення щодо роботи  віддаленого робочого місця в об’єднаній територіальній громаді.

background Layer 1