Пропустити навігацію

День Пенсійного фонду України на Новоукраїнщині

Щороку на території Новоукраїнщини, відповідно до Плану проведення інформаційно-консультаційних заходів з реалізації Стратегії розвитку комунікацій Пенсійного фонду України, спеціалістами головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області організовується проведення Дня Пенсійного фонду України, головна мета якого – підвищення рівня поінформованості мешканців району з питань провадження державної політики у сфері загальн1 300x225 - День Пенсійного фонду України на Новоукраїнщиніообов’язкового державного пенсійного страхування, обізнаності з питань відомчої діяльності Фонду, розширення усталених та налагодження нових форм комунікації.

Отже, і цьогоріч 20 листопада за сприяння спеціалістів Новоукраїнського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) проведено низку різноманітних заходів.

Так, в приміщенні Новоукраїнської філії регіонального управління «Приватбанку», за участі начальника відділу з питань виплати пенсій № 10 управління з питань виплати пенсій Тетяни Солохової, проведено засідання «круглого столу» з повноважними представниками територіальних філій банківських установ стосовно проведення на території району інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо переваг отримання пенсій через установи банків. Учасниками засідання узгоджено план спільних дій у нап3 300x225 - День Пенсійного фонду України на Новоукраїнщинірямку проведення подальшої персональної, інформаційно-роз’яснювальної роботи представників банківських установ з громадянами.

Інформаційний семінар для безробітних району на тему «Легальна зайнятість: трудові права та соціальні гарантії» проведено начальником Новоукраїнського відділу обслуговування громадян Володимиром Іщенком в приміщенні Новоукраїнської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості. Слухачі семінару отримали актуальну інформацію щодо порядку використання функціональних можливостей вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, що дозволяють забезпечити оперативний контроль за станом формування та подання страхувальниками щомісячної звітності про застрахованих осіб, актуальністю та достовірністю даних накопичених в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.6 300x225 - День Пенсійного фонду України на Новоукраїнщині

З умовами добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування та актуальними онлайн сервісами вебпо4 300x225 - День Пенсійного фонду України на Новоукраїнщинірталу електронних послуг Пенсійного фонду України ознайомили учнівську молодь навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови – гімназія «Лідер». У ході навчального заходу старшокласники гімназії ознайомилися зі зручним адаптивним інтерфейсом вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України та отримали практичні навички налаштування онлайн його актуальних сервісів.

Заняття у «Школі майбутнього пенсіонера» для осіб передпенсійного віку проведено начальником відділу з питань перерахунків пенсій № 10 управління застосування пенсійного законодавства головного управління Оленою Слюсаренко. Слухачам пояснили умови виходу на пенсію; надали перелік документів, необхідних для призначення пенсії, ознайомили з новітніми сервісами та технологіями, що дозволяють подати відповідні документи для призначення/перерахунку пенсій в «один дотик» засобами вебпорталу електронних послуг Пенсійного ф7 300x225 - День Пенсійного фонду України на Новоукраїнщиніонду України.

Заключною в низці заходів, проведених в рамках Дня Пенсійного фонду в районі, стала зустріч начальника Новоукраїнського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) управління обслуговування громадян головного управління Володимира Іщенка з подружжям Масолів за місцем їх фактичного проживання. Основними темами, що підлягали обговоренню – питання щодо порядку погашення за9 300x225 - День Пенсійного фонду України на Новоукраїнщиніборгованості за рішеннями суду, виконання яких гарантується державою, за позовами осіб, віднесених до категорії одержувачів надбавки «діти війни», умов та порядку призначення пенсій за особливі заслуги перед Україною, тощо.

День Пенсійного фонду на Новоукраїнщині видався цікавим, змістовним та інформативним. Загалом у заходах взяли участь 70 осіб.     

background Layer 1