Пропустити навігацію

Лише зареєструйся на вебпорталі ПФУ – і отримаєш пенсійні послуги не виходячи з дому

Foto 1 300x225 - Лише зареєструйся на вебпорталі ПФУ – і отримаєш пенсійні послуги не виходячи з дому«Сьогодні, в епоху цифрових технологій, практично кожна людина вже не може уявити свого життя без сучасних електронних технологій – інтернету, різноманітних гаджетів та сервісів. Пенсійний фонд України теж стає ближчим до громадян, варто лише зареєструватися на вебпорталі, щоб дистанційно отримати значний перелік пенсійних послуг», – наголосила працівник Кропивницького сервісного центру № 3 під час зустрічі з трудовим колективом фінансового управління Кропивницької РДА.

Минулого тижня саме інформацією про кроки Пенсійного фонду на шляху діджиталізації – впровадження та функціонування вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України – розпочала Людмила Донська зустріч з економістами та бухгалтерами.

Фахівець головного управління не оминула увагою і питання користування мобільним додатком «Пенсійний фонд України», який розроблено для реалізації системи надання електронних послуг «Е-пенсія».

Крім цього, Людмила Донська розповіла працівникам РДА про те, які відомості зберігаються у персональній електронній обліковій картці Реєстру застрахованих осіб та про його основні функції, поінформувала про зміни у пенсійному забезпеченні та наголосила, що двері Кропивницького відділу обслуговування громадян № 3 (сервісного центру), що знаходиться за адресою: вул. Дарвіна, 29, завжди відкриті для відвідувачів з усього міста, і фахівці відділу готові оперативно та якісно надати консультативну допомогу з будь-яких пенсійних питань.

background Layer 1