Пропустити навігацію

Мешканці Олександрії відтепер переконані: вебпортал ПФУ – надійний сучасний електронний сервіс

 

IMG 20191122 123313 300x225 - Мешканці Олександрії відтепер переконані: вебпортал ПФУ – надійний сучасний електронний сервісДнями спеціалісти Олександрійського сервісного центру провели флешмоб, за допомогою якого агітували мешканців міста Олександрії користуватись онлайн-сервісами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

З тематичними плакатами в руках: «Вебпортал Пенсійного фонду України – сучасний сервіс», учасники заходу закликали відкрити для себе нові дистанційні сервіси, які значно заощаджують час і забезпечують отримання послуг, не виходячи з дому.

Після акції фахівці Фонду інформували містян, що кожен громадянин, який зареєструвався на вебпорталі, може отримати персональні дані щодо страхового стажу, заробітної плати, з якої сплачені страхові внески, подивитись пенсійну справу, складові пенсійних виплат та проведених перерахунків тощо.

Вебпортал, підкреслили пенсійники, надає дистанційні послуги кожній особі індивідуально та працює з дотриманням вимог до захисту персональних даних. Всіх зацікавлених запросили зареєструватись на ресурсі та надали бажаючим інструкції щодо створення особистого кабінету.

background Layer 1