Пропустити навігацію

Про новації Пенсійного фонду України – мешканцям Маловисківського району

Керівник Маловисківського сервісного центру Ольга Бондарь провела зустріч з трудовим колективом відділення АБ «Укргазбанк», під час якої поінформувала foto 1 300x171 - Про новації Пенсійного фонду України – мешканцям Маловисківського районупро можливість отримання комплексу послуг з пенсійного забезпечення через веб-порталу Пенсійного фонду України, зокрема самостійно перевіряти розмір офіційної заробітної плати, період загального стажу, сплату внесків, що в подальшому впливатиме на призначення пенсії.

Спектр можливостей веб-порталу Пенсійного фонду України надає громадянам можливість зручно й оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного фонду України, дистанційно отримувати послуги, у тому числі й довідки з QR-кодом, що дійсні для оформлення субсидій, а також пред’явлення в банківських устан22112019 300x205 - Про новації Пенсійного фонду України – мешканцям Маловисківського районуовах тощо.

Особливий інтерес учасників викликала інформація щодо новації Пенсійного фонду – мобільного додатку «Пенсійний фонд України».

Також увагу присутніх було акцентовано на новій моделі звернення громадян за призначенням пенсії в «один дотик» через веб-портал електронних послуг Фонду, зазначивши, що цей сервіс є однією зі складових частин системи надання послуг у сфері пенсійного забезпечення в електронній формі («Е-ПЕНСІЯ»).

Вищезазначена інформація викликала жвавий інтерес й у слухачів Школи майбутнього пенсіонера, заняття якої проведено в Розсохуватській сільській раді начальником відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 5 Наталією Липницькою.

Учасникам провели відеопрезентацію щодо особливостей користування вебпорталом Пенсійного фонду України. 

background Layer 1