Пропустити навігацію

Інформування на перспективу: студентам та безробітним Світловодщини розповіли про електронні сервіси Пенсійного фонду

Про функSAM 4336 300x225 - Інформування на перспективу: студентам та безробітним Світловодщини розповіли про електронні сервіси Пенсійного фондуціонування мобільного додатку Пенсійного фонду України дізналися студенти Світловодського політехнічного коледжу Центральноукраїнського національного технічного університету під час зустрічі, проведеної фахівцем головного управління Фонду в області Оленою Колонтаєвою. Заступник начальника відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 2 Олена Колонтаєва запропонSAM 4306 300x225 - Інформування на перспективу: студентам та безробітним Світловодщини розповіли про електронні сервіси Пенсійного фондуувала прогресивній молоді покроковий порядок дій для завантаження та реєстрації користувачів у новому електронному сервісі – мобільному додатку «Пенсійний фонд України».

«Кожен із вас має можливість доступу до електронних сервісів Фонду у зручному форматі з мобільних пристроїв – смартфонів та планшетів. Заватаживши мобільний додаток, – наголосила фахівець головного управління, – кожен може отримати інформацію про свій загальний страховий стаж, заробітну плату, відрахування з якої здійснюється для формування даних за стаж та яка враховується для визначення пенсії. І в майбутньому – після працевлаштування – ця інформація вам обов’язково стане у пригоді».

Питання зручності користування дистанційними послугами Пенсійного фонду обговорили і разом із шукачами роботи, які перебувають на обліку у Світловодській міськрайонній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості. Також Олена Колонтаєва розповіла присутнім про Державний реєстр загальнообов’язкового державного соціального страхування, які відомості зберігаються у персональній електронній обліковій картці Реєстру застрахованих осіб та її основні функції, наголосила на необхідності офіційного оформлення трудових відносин. 

background Layer 1