Пропустити навігацію

Працівниці Онуфріївського РАЦСу тренувалися у боротьбі з корупцією та опановували дистанційні сервіси Пенсійного фонду

Кері121219 onuf1 247x300 - Працівниці Онуфріївського РАЦСу тренувалися у боротьбі з корупцією та опановували дистанційні сервіси Пенсійного фондувник Онуфріївського сервісного центру головного управління Пенсійного фонду України в області Людмила Красножон з метою привернення уваги до питання корупції та формування у громадян негативного ставлення до цього явища провела інформаційну зустріч із працівниками Онуфріївського відділу державної реєстрації актів цивільного стану. Посадовиця розповіла про відзначення 9 грудня Міжнародного дня боротьби з корупцією та звернула увагу на відповідальність за неправомірну вигоду чи хабар.

Разом з цим, представниця Пенсійного фонду розповіла працівникам установи про умови призначення пенсій відповідно до Законів України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» та «Про державну службу», акцентувала увагу на збільшенні з кожним роком розміру страхового стажу для визначення права на пенсію, про порядок обчислення коефіцієнту стажу та заробітної плати при призначенні пенсії, а також про можливість доплати до повного стажу, т. зв. «купівлі» стажу.

Повідомила, що зручний та доступний спосіб взаємодії з органами Пенсійного фонду України – це, зареєструвавшись на вебпорталі електронних послуг Фонду, отримати можливість доступу до особистої інформації про стаж та заробітну плату, для пенсіонерів – розміри і складові пенсії чи перерахунку як через локальні мережеві комп’ютери, так і через запроваджений мобільний додаток Пенсійного фонду, подавати документи для призначення пенсії в «один дотик», отримувати безкоштовне СМС-інформування.

121219 onuf2 300x205 - Працівниці Онуфріївського РАЦСу тренувалися у боротьбі з корупцією та опановували дистанційні сервіси Пенсійного фондуСлухачі отримали інформаційні буклети з визначеної тематики, а також рекомендації активніше долучатися до дистанційних форм обслуговування громадян, що пропонує Фонд, та користуватися його зручними та доступними сервісами.

background Layer 1