Пропустити навігацію

Виїзд «мобільного соціального офісу» до Лікарівської сільради на Олександрійщині

211118 olya1 - Виїзд «мобільного соціального офісу» до Лікарівської сільради на Олександрійщині20 листопада цього року відбувся виїзд «мобільного соціального офісу» до Лікарівської сільської ради Олександрійського району, участь у якому взяла начальник Олександрійського сервісного центру головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області Світлана Демченко спільно з представниками управління соціального захисту населення Олександрійської РДА.

 

 

Робота «мобільного соціального офісу» на виїзді – дуже зручний та сучасний спосіб комунікації з населенням у віддалених селах району, тому люди з ентузіазмом скористалися можливістю отримати консультації з актуальних питань пенсійного та соціального забезпечення.

 

 

 

  • Мешканців села Лікарівка серед великої кількості звернень найбільше цікавила тема майбутнього перерахунку пенсій з 01.12.2018 року, підвищення пенсійних виплат «військовим» пенсіонерам, способи доставки пенсій через поштові відділення та банківські установи.

 

  • Світлана Демченко, надаючи відповіді на поставлені питання, активно пропонувала присутнім користуватися СМС-інформуванням – сервісом, який дає можливість громадянам отримувати персональну інформацію щомісячно на мобільний телефон, електронну поштову скриньку або на Веб-порталі в особистому кабінеті, а також інші оновлені сервіси Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, в т. ч. можливість самостійно отримувати громадянами без звернення до органів Фонду – довідки про доходи пенсіонера, довідку форми ОК-5, витяг з реєстру застрахованих осіб та інше. Дані довідок дійсні для отримання субсидії, пред’явлення у банках, оформлення документів у центрах надання адміністративних послуг тощо.

 

  • Громадяни, які скористалися послугами «мобільного соціального офісу», висловили вдячність за проведену роботу та побажання в майбутньому частіше проводити подібні виїзди, враховуючи їх актуальність та важливість.
background Layer 1