Пропустити навігацію

День Пенсійного фонду на Бобринеччині: актуально, доступно, змістовно

ЩSYNOGUB 1 300x200 - День Пенсійного фонду на Бобринеччині:  актуально, доступно, змістовноороку на території Бобринеччини організовується проведення Дня Пенсійного фонду України, головна мета якого – підвищення рівня поінформованості мешканців району з питань провадження державної політики у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, обізнаності з питань відомчої діяльності Фонду, налагодження нових форм комунікації.

От і цього року 18 грудня 2019 року за сприяння фахівців головного управління проведено низку заходів в рамках Дня Пенсійного фонду.

ТSYNOGUB 8 300x200 - День Пенсійного фонду на Бобринеччині:  актуально, доступно, змістовноак, у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бобринецької міської ради керівником сервісного центру Андрієм Синьогубом та начальником відділу з перерахунків пенсій № 11 Мариною Назаренко проведена зустріч зі слухачами «Університету срібного віку». В рамках правового всеобучу та лекції з комп’ютерної грамотності пенсійники презентували роботу онлайн сервісів веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Слухачі університету ознайомилися зі зручним інтерфейсом веб-порталу електронних послуг та отримали практичні навички його налаштування. Із зацікавленням сприйняли інформацію щодо функціонування та можливостей мобільного додатку веб-порталу Пенсійного фонду України. Також слухачів ознайомили з порядком перерахунку пенсій з 01 грудня 2019 року та проінформували про переваги отримання пенсій через установи банків. На завершення слухачам відповіли на численні запитання та надали індивідуальні консультації.

Того жSYNOGUB 3 300x168 - День Пенсійного фонду на Бобринеччині:  актуально, доступно, змістовно дня для осіб передпенсійного віку, які перебувають у пошуку роботи, в Бобринецької районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості проведене заняття у Школі майбутнього пенсіонера. Учасникам пояснили умови виходу на пенсію; надали перелік документів, необхідних для призначення пенсії, ознайомили з новітніми сервісами та технологіями, що дозволяють подати відповідні документи для призначення/перерахунку пенсій в «один дотик» засобами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України.SYNOGUB 6 300x224 - День Пенсійного фонду на Бобринеччині:  актуально, доступно, змістовно

Спільно з соціальними партнерами – представниками управління праці та соціального захисту населення, управління агропромислового розвитку Бобринецької райдержадміністрації та Бобринецької районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості проведено засідання «круглого столу». За наявними моніторинговими даними головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області були ретельно проаналізовані факти виплати заробітної плати менше мінімально встановленого мінімуму. Як результат – прийняті рекомендації та надані пропозиції до відповідних комісій Бобринецької РДА.SYNOGUB5 300x200 - День Пенсійного фонду на Бобринеччині:  актуально, доступно, змістовно

Відбулася зустріч з працівниками Бобринецької міської ради та трудовими колективами комунальних закладів Бобринецької міської ради. Слухачі отримали актуальну інформацію щодо порядку використання функціональних можливостей веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, що дозволяють забезпечити оперативний контроль за станом формування та подання страхувальниками щомісячної звітності про застрахованих осіб, актуальністю та достовірністю даних накопичених в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

УваSYNOGUB 2 300x169 - День Пенсійного фонду на Бобринеччині:  актуально, доступно, змістовногу працівників комунального лікувального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району» Бобринецької районної ради акцентовано на відновленні права виходу на пенсію за вислугою років відповідних працівників медичних установ. Слухачам роз’яснено умови виходу на пенсію за вислугою років, наданий відповідний перелік документів, необхідних для призначення пенсії.

Учасникам презентовані можливості вебпорталу Пенсійного фонду України та його мобільного додатку.

День Пенсійного фонду на Бобринеччині видався цікавим та змістовним. Загалом у заходах взяли участь 110 осіб.        

background Layer 1