Пропустити навігацію

Наявність страхового стажу можна перевірити через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України

IMG 592888 1 1024x768 - Наявність страхового стажу можна перевірити через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду УкраїниПро важливість наявності страхового стажу та необхідність легального працевлаштування поінформувала безробітних Компаніївщини керівник Компаніївського сервісного центру Тетяна Ходіневич під час проведення лекційного заняття у районному центрі зайнятості.

Особливу увагу було приділено питанню щорічного збільшення вимог до страхового стажу для призначення пенсій, адже більшість присутніх не знали про те, що для призначення пенсій у 60 років з 2028 року необхідно мати 35 років страхового стажу.

Осіб молодшого віку зацікавили нові онлайн сервіси Пенсійного фонду України та послуга отримання інформаційних розсилок за допомогою смс-повідомлень.

Завдяки технічним можливостям закладу присутні на лекції переглянули соціальні відеоролики, що демонструють застосування отриманої інформації в повсякденному житті кожної людини.

Також Тетяна Ходіневич повідомила присутніх про особливості функціонування накопичувальної системи обов’язкового державного пенсійного страхування.

background Layer 1