Пропустити навігацію

Зустріч з трудовим колективом: доступність та зрозумілість інформації, повнота надання роз’яснень

foto 1024x668 - Зустріч з трудовим колективом: доступність та зрозумілість інформації, повнота надання роз'ясненьЗ метою інформування працюючих громадян щодо функціонування системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, її особливостей, новацій пенсійниками Маловисківщини організовуються зустрічі в трудових колективах. Наразі, начальник відділу з питань виплати пенсій №9 управління з питань виплати пенсій Наталія Нещадіна зустрілася з працівниками Маловисківського відділення АТ «Приват Банк».

У ході зустрічі йшлося про основи пенсійного законодавства, обрахування страхового стажу та його вплив на розмір пенсії, про умови добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, ін.

Також було наголошено на використанні функціональних можливостей веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, що дозволяють забезпечити оперативний контроль за станом формування та подання страхувальниками щомісячної звітності про застрахованих осіб, актуальністю та достовірністю даних, накопичених в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Охочі отримали індивідуальні консультації та роз’яснення.

background Layer 1