Пропустити навігацію

Пенсійники інформують та роз’яснюють мешканцям селища Знам’янки зміни в пенсійному забезпеченні

Заступник начальника управління – начальник Знам’янського сервісного центру управління обслуговування громадян Леонід Суслов та заступник начальника Знам’янського сервісного центру Ольга Корж провели зустріч на віддаленому робочому місці. Мешканцям селища було роз’яснено порядок обчислення розміру пенсії, проведення перерахунків та законодавчі зміни в пенсійній системі у 2020 році.

Консультації отримали три особи щодо можливості надання документів для призначення пенсії засобами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, надані роз’яснення по зарахуванню страхового стажу до 2004 року та видана довідка ОК-9.

Додатково, начальник відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів №4 Ірина Прутяна та заступник начальника Знам’янського сервісного центру Ольга Корж провели зустріч з трудовим колективом Знам’янської другої селищної ради. Працівники ради були проінформовані про умови виходу на пенсію у 2020 році, про можливості дистанційного обслуговування осіб, про нові сервіси: призначення пенсії «в один дотик», мобільний додаток «Пенсійний фонд», «Пенсійний калькулятор», «Електронна трудова книжка».

w1216408 1024x498 - Пенсійники інформують та роз'яснюють мешканцям селища Знам'янки зміни в пенсійному забезпеченні

w1216308 1024x498 - Пенсійники інформують та роз'яснюють мешканцям селища Знам'янки зміни в пенсійному забезпеченні
??

 

background Layer 1