Пропустити навігацію

Пенсійники регулярно інформують працівників підприємств Кропивницького району про важливість страхового стажу – гарантії майбутньої пенсії

20191217 093830 3 1024x768 - Пенсійники регулярно інформують працівників підприємств Кропивницького району про важливість страхового стажу - гарантії майбутньої пенсіїДля гарантованого призначення пенсії у майбутньому вже сьогодні кожному працівнику необхідно контролювати наявність власного страхового стажу. Саме про важливість страхового стажу та способи перевірки його наявності поінформувала під час зустрічі з трудовим колективом ТОВ «ГрінТек Трейд» (сонячні електростанції) заступник начальника Кропивницького сервісного центру № 3 Яна Шабатіна.

Фахівець Фонду наголосила на найбільш зручному та доступному способі отримання оперативної та актуальної інформації щодо страхового стажу та заробітної плати, яка враховуватиметься при призначенні пенсії, – реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України. Крім того, повідомила колективу про функціонування мобільного додатку «Пенсійний фонд», при встановленні якого у смартфоні теж з’явиться можливість контролювати свого роботодавця та бути впевненими у соціальному захисті через роки.

background Layer 1