Пропустити навігацію

Поштарів Світловодська поінформовано про головні зміни в пенсійному забезпеченні та нові сервіси Пенсійного фонду

SAM 4575 1 1024x768 - Поштарів Світловодська поінформовано про головні зміни в пенсійному забезпеченні та нові сервіси Пенсійного фондуДнями головний спеціаліст відділу з питань виплати пенсій № 4 управління з питань виплати пенсій ГУ ПФУ в Кіровоградській області Світлана Воропаєва провела зустріч з працівниками відділення поштового зв’язку № 1 в м. Світловодську.

Під час зустрічі фахівець Фонду проінформувала присутніх про пенсійну систему в Україні та основні напрямки її реформування; про порядок зарахування страхового стажу, важливість отримання легальної заробітної плати та небезпечні наслідки «тіньової» зайнятості. Світлана Воропаєва відзначила, що нарахування заробітної плати має бути не менше установленого мінімального розміру та окремо поінформувала про можливість добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Також поштовихів було поінформовано про електронні послуги Пенсійного фонду України та запропоновано одразу ними скористатися.

Особливу увагу було приділено інформації щодо запровадження нової моделі звернення громадян за призначенням пенсій – в «один дотик» та мобільним додатком«Пенсійний фонд».

Фахівець Фонду звернула увагу на дотриманні працівниками зв’язку порядку виплати пенсій, визначеного «Інструкцією про виплату та доставку пенсій, соціальних допомог національним оператором поштового зв’язку».

background Layer 1