Пропустити навігацію

Знам’янщина: легальна зайнятість – шлях до зміцнення економіки країни

У рамках проведення широкомасштабної інформаційної кампанії щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин та важливості отримання зарплати в розмірі не менше мінімально встановленого законодавством рівня пенсійники Знам’янщини активно проводять зустрічі з суб’єктами підприємницької діяльності.

30 січня 2019 року начальник відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів №4 Ірина Прутяна провела зустріч з працівниками КП «Районна аптечна мережа», під час якої розповіла про умови виходу на пенсію у 2020 році, про залежність майбутньої пенсійної виплати від нарахованої заробітної плати та страхового стажу для обчислення пенсії.

Ірина Прутяна ознайомила працівників підприємства про дистанційні послуги, які надає Пенсійний фонд України, в т.ч. призначення пенсії «в один дотик», електронними сервісами «Пенсійний калькулятор», «Електронна трудова книжка». Надала практичну допомогу при користуванні сервісами вебпорталу, а також допомогла встановити мобільний додаток «Пенсійний фонд».w1229408 1024x498 - Знам’янщина: легальна зайнятість – шлях до зміцнення економіки країниw1229508 - Знам’янщина: легальна зайнятість – шлях до зміцнення економіки країниw1229708 - Знам’янщина: легальна зайнятість – шлях до зміцнення економіки країни

background Layer 1