Пропустити навігацію

Про пенсійні новації інформували жителів Бобринця

На Бобринеччині триває інформування громадян про зміни у пенсійному законодавстві та особливості функціонування нових – сучасних та зручних – електронних сервісів Пенсійного фонду України.

Фахівець сервісного центру № 3 Юрій Литвиненко під час зустрічі з працівниками комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Бобринецької міської ради поінформував присутніх про зміни вимог до страхового стажу для призначення пенсії за віком у 2021 році, наголосив на можливості купівлі страхового стажу в разі його недостатньої кількості для набуття права на пенсійні виплати. Також представник Фонду розповів про перерахунки пенсій, заплановані на 2021 рік.

Крім того, Юрій Литвиненко закликав громадян користуватися онлайн сервісами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України та отримувати необхідні послуги дистанційно, адже це зручно та головне – безпечно.bobr 1 768x1024 - Про пенсійні новації інформували жителів Бобринцяbobr 2 768x1024 - Про пенсійні новації інформували жителів Бобринця

background Layer 1