Пропустити навігацію

Зустріч з ветеранами Афганістану провели у Малій Висці

У рамках відзначення 32-ї річниці виведення військ з Афганістану та вшанування всіх учасників бойових дій на території інших держав відбулася зустріч ветеранів Афганістану Новомиргородської міської ради. В заході взяла участь начальник відділу обслуговування громадян № 8 (сервісного центру) Ольга Бондарь.

У ході проведення зустрічі було обговорено ряд актуальних питань, що турбують ветеранів. У числі проблемних тем одне з основних місць займають пенсійні питання. Керівниця сервісного центру Ольга Бондарь розповіла про зміни у пенсійному законодавстві, що вплинуть на пенсійне забезпечення громадян у 2021 році, наголосила на важливості питання легалізації трудових відносин, повідомила про особливості набуття права на пенсію, ознайомила  осіб передпенсійного віку з переліком та порядком подання документів для призначення пенсії, розповіла про чинники, від яких вона залежить.

Також Ольга Бондарь поінформувала про можливість особистого контролю страхового стажу за допомогою вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, пояснила порядок реєстрації на електронному сервісі та зауважила, що за допомогою вебпорталу електронних послуг отримувати потрібну інформацію та послуги не тільки зручно, а в умовах карантину – ще й безпечно.

foto2 - Зустріч з ветеранами Афганістану провели у Малій Висціfoto 6 - Зустріч з ветеранами Афганістану провели у Малій Висці

background Layer 1