Пропустити навігацію

Під час чергового онлайн навчання роботодавці Кіровоградщини отримали практичні навички роботи з даними для ЕТК

elektronna trudova 2 1024x576 - Під час чергового онлайн навчання роботодавці Кіровоградщини отримали практичні навички роботи з даними для ЕТКПенсійники Кіровоградщини провели друге онлайн заняття з циклу навчальних семінарів на тему: “Електронна трудова книжка: як розпочати?”

15 учасників заходу мали можливість ознайомитись з практичними аспектами запровадження обліку трудової діяльності працівників в електронній формі в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування та отримали практичні поради, як скористатися відповідним сервісом вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України для подання скан-копій документів.

ПАМ’ЯТКА РОБОТОДАВЦЯ: 5 КРОКІВ УСПІШНОГО ПОДАННЯ СКАН-КОПІЙ ТРУДОВИХ КНИЖОК

  1. Перевірте трудову книжку (звірте паспортні дані; перевірте записи про зміни ПІБ). Відскануйте трудову книжку згідно вимог  https://www.pfu.gov.ua/kr/420284-robotodavtsyam-neobhidno-pam-yataty-pro-taki-vymogy-do-skan-kopij-dokumentiv/
  1. Зареєструйтеся та увійдіть (за допомогою власного КЕПу) на вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України (pfu.gov.ua).
  2. Оберіть розділ «Комунікації з ПФУ», натисніть категорію «Відомості про трудові відносини».
  3. Заповніть форму на свого працівника. Додайте скановану копію згоди на обробку персональних даних працівника, скан-копії трудової книжки.
  4. Натисніть «Відправити до ПФУ». Про результат оцифрування скан-копій трудових книжок роботодавця буде поінформовано в особистому кабінеті страхувальника на вебпорталі Пенсійного фонду України в меню «Звернення».

 

background Layer 1