Пропустити навігацію

Мобільний сервіс «Пенсійний фонд»: можливості та ефективність

У зfoto 4 2 - Мобільний сервіс «Пенсійний фонд»: можливості та ефективністьв’язку із поширенням коронавірусної хвороби пенсійники області згорнули або лише частково здійснювали роботу у напрямку проведення інформаційних, консультаційних, роз’яснювальних, просвітницьких, ін. заходів. Проте постійно тривав пошук нових форм роботи та форматів її проведення з використанням сучасних PR-засобів. Дієвою альтернативою стали заходи, що організовуються у форматі онлайн конференцій у додатку ZOOM, що дозволило в умовах пандемії активізувати проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з громадськістю, виходячи з інтересів громадян та задоволення інформаційних потреб конкретних аудиторій, застосовуючи дистанційні безпечні форми взаємодії.

У зазначеному форматі відбулася зустріч з трудовими колективами Голованівського району, організована Людмилою Цилюрик, керівником сервісного центру № 10. Учасниками заходу стали працівники Вільшанської селищної ради, ДП «Голованівський лісгосп», Голованівського ліцею ім. Т. Шевченка. Тема заходу – інновації Пенсійного фонду України.

Зручність у користуванні, доступність та актуальність вимогам сьогодення – саме таким став мобільний сервіс Пенсійного фонду України, доступний зі смартфонів та планшетів.

Електронний мобільний сервіс «Пенсійний фонд» дає можливість громадянам у будь-який час, не виходячи з дому, отримувати необхідну інформацію щодо власного пенсійного страхування та забезпечення.

Мобільний додаток розрахований як на пенсіонерів, так і на працюючих осіб. Зручний формат забезпечує: доступ працюючих до електронної облікової картки соціального страхування (анкетних даних, заробітної плати, надбаного страхового стажу); контроль за сплатою роботодавцем страхових внесків; доступ пенсіонерів до даних електронної пенсійної справи; комунікацію з органами Пенсійного фонду.

На завершення учасники переглянули відеоролик соціальної направленості «Мобільний застосунок «Пенсійний фонд», що підтверджує доступність та зручність механізму отримання інформації через електронний ресурс Пенсійного фонду України. Можливості та ефективність цього сучасного пенсійного онлайн сервісу вже оцінили понад 100,0 тис. українців.

background Layer 1